Plakát - Glamour

42 140 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza
Keret típusa
Méretek széles x magas (cm)

Leírás

Plakátjaink nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik szeretnék kis költséggel megváltoztatni otthonuk belsejének megjelenését. Elég egy plakát vagy egykészlet ahhoz, hogy teljesen megváltozzon a beltér megjelenése.

A "Plakát - Glamour" plakát dizájncsoportunk munkájának eredménye, mely azon dolgozik, hogy kínálatunk mindig divatos legyen. Többféle méretben és kerettel kapható, így gond nélkül kiválaszthatod a számodra megfelelő megoldást.


Plakátok

Kiváló minőségű anyagok
A "Plakát - Glamour" plakát HD technológiával kerül nyomtatásra legkiválóbb minőségű, 170 g/m² tömegű papírra, mely tökéletesen visszaadja a színeket. A nyomtatott részek ellenállnak az UV sugaraknak, így a színek nem fakulnak ki még akkor sem, ha hosszantartó napsugárzásnak vannak kitéve. Mind maga a plakát, mind a keret biztonságos és szagmentes anyagból készül, ezért bármelyik helyiségben, akár hálószobában vagy gyerekszobában is felakasztható.

Kapható keretvariációk

  1. Keretes plakát
  2. Keretes plakát passe-partout-val

Plakátok

Keretes plakát – kifinomult minimalizmus
A plakátot egy minimalisztikus, könnyű keret foglalja körül, mely hangsúlyozza a plakátot a falon. A plakátot egy akrilüveg védi, a keret hátulján pedig egy akasztó található.

Keretes és passe-partout-tos plakát – egy kis elegancia
Az écru színű passe-partout betét hangsúlyozza a plakát színvilágát és plusz kontrasztot hoz létre a grafika, a keret és a fal között. Ezen felül gyengéd háromdimenziós hatást kölcsönöz a keretnek, valamint plusz védőrétegként is funkcionál. A plakátot egy akrilüveg védi, a keret hátulján pedig egy akasztó található.

Kapható keretszínek:

  1. Fekete
  2. Fehér
  3. Arany

Keret méretei: szélesség 9 mm, vastagság 18 mm.


Plakátok

Könnyen felakasztható
A keretes plakát a mellékelt akasztóval, vagy ha nem szeretnénk vagy nincs rá lehetőségünk, hogy lyukat fúrjunk a falba, rögzítőszalag segítségével is felakasztható, vagy akár felállítható a földön, bútoron, vagy a falnak támasztható. A dizájner hatás garantált!

Saját készletek előállításának végtelen kombinációja
Néhány plakátból könnyedén saját galériát hozhatsz létre! Ötvözz merészen színeket, mintákat, stílusokat és méreteket! A plakátkészletek közös tényezője a motívum, a téma vagy a színvilág lehet. A készlet teljes mértékben saját preferencia alapján is létrehozható. Ne feledd, te vagy a főnök!

Dizájner plakát mindenkinek
Kínálatunkban megtalálhatók többek között retro, növényi motívumokkal ellátott, motivációs, térkép, filmtérkép és számítógépes játékokkal kapcsolatos plakátok, naptárak, gyerekplakátok és sok, sok más.

Az általunk kínált termékek között gyakorlatilag minden helyiségbe illő grafikák megtalálhatók - plakátok nappaliba, gyerekszobába, tinédzser szobába, hálószóbába stb. Plakát konyhában, fürdőszobában? Miért ne! Arra ügyelj csak, hogy ne legyenek víznek közvetlenül kitett helyen.

A plakátok üzlethelyiségekben és irodákban is nagyon érdekes dekorációt képezhetnek - mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek gyönyörködhetnek benne. Függetlenül attól, hogy készletről, vagy csak egy plakátról beszélünk, kínálatunk minden iroda, üzlethelyiség, étterem, várakozó, szórakozóhely, hotel stb. dekorációjának nagyszerű kiegészítése lehet. Minden modern, divatos találkozóhely falát plakát díszíti.

A plakát a legegyszerűbb módja annak, hogy a belteret a legfrissebb trendek szerint díszítsük.

Részletek

Kategóriák
Márka